Skupno število ogledov strani

torek, 12. februar 2019

Aktivni od jutra do večera ...

Po jutranji telovadbi in zajtrku se je ena skupina odpravila na smučišče, kjer smo že izkusili vlečnico (krogce), nekateri pa celo sedežnico. Druga skupina je zavzela drsališče, kjer smo izvajali razne akrobacije, nekatere tudi nehote 😀. Po kosilu je bil čas za matematiko, ampak ne tisto vsakdanjo, temveč malo bolj zabavno. Med družabnimi igrami, Twisterjem, premagovanju plezalne stene, namiznim tenisom pa so učitelji razkrili ocene sob, ki so jih ocenili zjutraj. Le katera soba je najbolj urejena? Po večerji pa še logični kviz, kjer so nas dekleta iz 8. razreda premagala na celi črti. Sedaj pa priprava na spanje in spanje, ki ga že komaj čakamo, saj so nas celodnevne aktivnosti, sonce in sveži zrak izčrpali.4 komentarji:

 1. Lepo vas je videti tako nasmejane. Čestitke dekletom iz.8.razreda za zmago na kvizu, upam da se odlično odrežejo tudi pri ocenjevanju sob.Uživajte na snegu😊

  OdgovoriIzbriši
 2. Nasmeh na obrazih nam pove vse.... LEPO!!!

  Utrujenost še ni opazna, zato

  uživajte - čas hitro beži....

  Lp vsem skupaj.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ohh končno vidimo tudi Fabijana. Lepo vas je videti. Uzivajte, saj čas hitro beži. Vidimo da se imate lepo in naj tudi tako ostane. ( brez poškodb)
  Lep pozdrav vsem skupaj, posebej Fabijanu. Mark in Kiara te zelo pogrešata.

  OdgovoriIzbriši
 4. Uživajte na snegu in dogodivščinah. Imejte se lepo saj bo hitro minilo. Luka pogrešamo te vsi! Miki je vsa zbegan in te išče po hiši ;)

  OdgovoriIzbriši

Iz Kranjske Gore mimo prestolnice, kjer smo imeli kratki postanek, proti domu. Pričakujete nas lahko okoli 17.40 pred šolo na Veliki Dolini.